Songnabben camping

Songnabben camping er en rolig familiedrevet camping i Nord Odal Kommune, Hedmark Fylke. Sognabben har vært i drift i mange år, de første vognene kom på plass her allerede tidlig på 1970-tallet. I dag har vi ca 100 romslige vognplasser. Av disse er rundt 75 faste.

Campingen er åpen fra 1.mai til 15.september, men det er mest trafikk fra 20.juni til 15.august. I tillegg til telt og vognplasser har vi 5 hytter av enkel standard, uten wc og dusj. Vi har to service-hus. Her finner man wc, dusjrom, handicap-rom, familierom, kjøkken og solarium.

Vi har ca 400 meter strandlinje, og deler av den har sandstrand. Ved badestranden er det, ved normal vannstand, svært langgrunt og flott for de minste. Vi har hver sommer temperaturer mellom 20 og 25 grader.

Storsjøen byr ellers på mange flotte små øyer, med holmer og skjær og små usjenerte strender rundt om. Det er i tillegg et stort antall fiskearter i sjøen, men det er i all hovedsak abbor og gjedde i fangsten. Forøvrig ligger det et fredet våtmarksområde med et yrende fugleliv vis a vis campingen.

I resepsjonen/kiosken kan vi tilby et utvalg dagligvarer, i tillegg til vanlige kioskvarer. Vi baker også baguetter på bestilling.

Vi har tråbåter, robåt og kano til utleie. Minner om at det er påbudt med vest til alle i båten. Det har vi selvfølgelig i kiosken om dere mangler.

Det finnes en ni hulls minigolf bane og fotballbane på området. I tillegg er det to lekeplasser og her er det trampoline, sklier, husker og sandkasse.

Songnabben ble tidlig medlem av Naf, Norges Automobilforbund sin organisasjon. Vi er derfor oppført i Naf`s campingguide. Som Naf-medlem vil du få rabatter på overnatting hos oss.

Åpningstider

Resepsjonen/kiosken vil i perioden 01.mai-14.juni, være åpen mellom 16-20 på helgene.

Resepsjonen vil i perioden 15.juni-20.august ha fast åpningstid mellom 16.00-20.00.

Her finner du oss: N 60° 20.855 - E 11° 36.270