Campingplassen

Songnabben Camping er en liten og trivelig familiecamping, ved Fv 24 helt inntil Storsjøen i Nord-Odal Kommune og Hedmark fylke. Nærmeste tettsted er Sand (Sagstua) som er 7 km unna, og det er ca 11 kilometer til Skarnes. Oslo lufthavn, Hamar, Oslo og Svenskegrensen er alle ca en times kjøretur unna.

Campingen er åpen fra 1.mai til 15.september, men det er mest trafikk fra 20.juni til 15.august. I tillegg til telt og vognplasser har vi 5 hytter av enkel standard, uten wc og dusj. Vi har to service-hus. Her finner man wc, dusjrom, handicap-rom, familierom, kjøkken og solarium.

Vi har ca 400 meter strandlinje, og deler av den har sandstrand. Ved badestranden er det, ved normal vannstand, svært langgrunt og flott for de minste. Vi har hver sommer temperaturer mellom 20 og 25 grader.

I resepsjonen/kiosken kan vi tilby et utvalg dagligvarer, i tillegg til vanlige kioskvarer. Vi baker også baguetter på bestilling.

Vi har tråbåter, robåt og kano til utleie. Minner om at det er påbudt med vest til alle i båten. Det har vi selvfølgelig i kiosken om dere mangler.

Det finnes en ni hulls minigolf bane og fotballbane på området. I tillegg er det to lekeplasser og her er det trampoline, sklier, husker og sandkasse.

Campingplassen © Songnabben Camping
Campingplassen © Songnabben Camping